ΜΕΛΙΝΑ

«Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ»

Ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος ΜΕΛΙΝΑ βρίσκεται στη Δραπετσώνα. Είναι κλασικός θερινός κινηματογράφος με μία μεγάλη αυλή κατάφυτη από αναρριχόμενα και στρωμένη με χαλίκι, σιδερένια τραπεζάκια και αναπαυτικές καρέκλες σκηνοθέτη. Τιμώντας το όνομα του ως «θρυλικός» διαθέτει πολύ μεγάλη οθόνη προβολής και τον πλέον σύγχρονο ψηφιακό τεχνικό εξοπλισμό.

Ο κινηματογράφος ΜΕΛΙΝΑ είναι «κλασικός» και στις επιλογές των ταινιών, καθώς αγαπάει των ποιοτικό κινηματογράφο. Προβάλλει ταινίες πρώτης προβολής, κοινωνικές, δραματικές, κωμωδίες, κομεντί και έχει ξεχωριστή αδυναμία στις ταινίες σινεφίλ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2024

Το ΜΕΛΙΝΑ κάθε εβδομάδα προβάλλει τρεις διαφορετικές ταινίες, μία εκ των οποίων είναι παιδική. Για το 2024 προτείνει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα με ταινίες πολύ-αναμενόμενες, όπως Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΫΝΤ και οι ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ, σινεφίλ, όπως το ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ και το POOOR THINGS, απολαυστικές όπως το ΓΟΥΟΝΚΑ και ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΑΣΤΩΝ.

Παράλληλα, θα προβάλλει και τρία αφιερώματα με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ. Το πρώτο αφιέρωμα αφορά στη νέα Ελληνίδα δημιουργό  ΣΟΦΙΑ ΕΞΑΡΧΟΥ και θα πραγματοποιηθεί 26 & 27 Ιουνίου. Το δεύτερο αφιέρωμα αφορά στο ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ και θα πραγματοποιηθεί 17 & 18 Ιουλίου. Το τρίτο αφιέρωμα αφορά σε ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ και θα πραγματοποιηθεί 13 – 14 & 15 Σεπτεμβρίου

  • Δευτέρα & Τρίτη  παιδική ταινία
  • Τετάρτη & Πέμπτη προβολή ταινίας για ενήλικες
  • Παρασκευή – Σάββατο & Κυριακή προβολή ταινίας για ενήλικες

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ώρες προβολής: Όλες οι προβολές έως και τις 25 Αυγούστου θα ξεκινούν 21.00. Από τις 26 Αυγούστου οι προβολές θα ξεκινούν στις 20.30. Δεύτερη προβολή μπορεί να γίνει ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ στις 23.00 έως τις 25 Αυγούστου και στις 22.30 μετά τις 26 Αυγούστου. Προσοχή: Στις ταινίες που η διάρκεια υπερβαίνει τις 2 ώρες συνήθως δεν γίνονται δεύτερες προβολές.

Πολιτική εισιτηρίων: α) Το εισιτήριο έχει γενική τιμή 4 ευρώ και μπορείτε να το προμηθεύεστε είτε στο ταμείο του κινηματογράφου είτε ηλεκτρονικά από τη viva. β) Οι πολύτεκνοι με την επίδειξη της κάρτας πολυτέκνων στα 2 εισιτήρια πληρώνουν το 1 (1+1 δώρο). Άτομα με αναπηρία και ο συνοδός τους δεν πληρώνουν εισιτήριο. Γ) Μακροχρόνια άνεργοι, πολύτεκνοι και δικαιούχοι κοινωνικών επιδομάτων μπορούν να προμηθεύονται δελτία ελεύθερης εισόδου από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Ελεύθερη Είσοδος: Όλα τα αφιερώματα ή άλλες εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο. Συνιστούμε, ωστόσο, να κάνετε κράτηση θέσης είτε στα ταμεία των κινηματογράφων είτε μέσω viva.

Γονείς και παιδιά: Τα παιδιά κάτω των 14 ετών πρέπει να συνοδεύονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Παρακαλούμε ελέγχετε την καταλληλότητα των ταινιών πριν από την επίσκεψη σας στον κινηματογράφο. Η καταλληλότητα αναγράφεται στο πρόγραμμα κάτω από τις πληροφορίες για την ταινία.

Δεσποζόμενα ζώα: Η είσοδος στα δεσποζόμενα ζώα δεν επιτρέπεται.

τηλέφωνο επικοινωνίας 2104082530

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:

Με το λεωφορείο 832 από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά κατεβαίνεται στη στάση ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ

Προσεχώς

cine_xrysistomidis2023_300
Πάρκο Σελεπίτσαρι, Αμφιάλη
τηλ. 6949001830
cine_melina2023_300
Σωκράτους 65, Δραπετσώνα
τηλ. 6948124011
cine_karagianni2023_300
Βύρωνος & Χηλής, Κερατσίνι τηλ. 6940918066