Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κάνει τη διαφορά και φέτος το καλοκαίρι, με τη λειτουργία τριών δημοτικών κινηματογράφων, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του πλέον σινεφίλ Δήμου της χώρας!

Τα τρία θερινά σινεμά της πόλης μας, διατηρούν τη ρομαντική γοητεία του παρελθόντος, ενώ παράλληλα καλύπτουν ανάγκες του παρόντος, προσφέροντας καλύτερη εικόνα και ήχο, σε συνδυασμό με ανέσεις: πολυθρόνες, τραπεζάκια, ποικιλία ποτών και εδεσμάτων, αφιερώματα και ταινίες πρώτης προβολής. Με τρεις τουλάχιστον ταινίες την εβδομάδα, με μόλις 4 ευρώ είσοδο, με 3 αίθουσες διαφορετικής φιλοσοφίας, ύφους και αισθητικής, ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας προσφέρει κινηματογράφο με άψογες τεχνικές προδιαγραφές εικόνας και ήχους, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον χωρίς διαφημιστικές ταμπέλες και θόρυβο.

Οι αίθουσες διαχειρίζονται στο 100% από τον Δήμο, ο οποίος χρηματοδοτεί 100% και τους 3 κινηματογράφους, ορίζει το πρόγραμμα των ταινιών, έχει την επιμέλεια του έντυπου προγράμματος  και προσλαμβάνει τους εργαζόμενους.

Έτσι, μπορεί να διατηρεί το εισιτήριο των 4 ευρώ, χωρίς να στερείται ποιότητας και ανέσεων. Αυτό αποτελεί πολιτιστική επένδυση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και μια διέξοδο στους δημότες που δεν φεύγουν για καλοκαίρι. Οι αίθουσες έχουν ποιοτικά κυλικεία, με προσιτές τιμές, προσφέροντας ολοκληρωμένη έξοδο. Πέρυσι το καλοκαίρι, οι κινηματογράφοι μας, άγγιξαν τα 26.000 εισιτήρια, γεγονός που δείχνει τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου. Στο πρόγραμμα υιοθετείται η λογική της γρήγορης εναλλαγής των ταινιών μέσα στην εβδομάδα, ακριβώς επειδή προσδοκούμε σε ένα σταθερό κοινό, το οποίο θέλουμε να έρχεται κάθε μέρα στο σινεμά. Όλα τα αφιερώματα είναι με δωρεάν είσοδο. Όλες οι αίθουσες έχουν σύγχρονες αναπαυτικές καρέκλες και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εικόνας και ήχου.

Ο θερινός Κινηματογράφος «Μελίνα» βρίσκεται στη Δραπετσώνα, πολύ κοντά στον Πειραιά. Έχει εξαιρετική πρόσβαση, είτε με το αυτοκίνητο, είτε με λεωφορείο. Είναι ο πρώτος θερινός κινηματογράφος, του οποίου την επαναλειτουργία εγκαινίασε ο Δήμος, ύστερα από πολλά χρόνια που παρέμενε κλειστός, ενώ φέτος μπαίνει στην τέταρτη συνεχή χρονιά προβολών. Είναι 400 θέσεων και παρουσιάζει ταινίες Α΄ προβολής, διατηρώντας, ωστόσο, μια σινεφίλ ταυτότητα στις επιλογές του.

Σωκράτους 65, Δραπετσώνα / 2104082530. Γενική είσοδος: € 4,00

Προσεχώς

    Sorry, no posts matched your criteria.
cine_xrysistomidis2023_300
Πάρκο Σελεπίτσαρι, Αμφιάλη
τηλ. 210.4316943
cine_melina2023_300
Σωκράτους 65, Δραπετσώνα
τηλ. 210.4082530
cine_karagianni2023_300
Βύρωνος & Χιλής, Κερατσίνι
τηλ. 210.4317270
cine_merkouri2023_300
Εμμ. Μπενάκη 70, Κερατσίνι (Αμφιάλη)
τηλ. 210.4005555